SensMedia - ...face sens!

SERVICIIScopul firmei Dutchmed este de atinge Calitatea Totala in ceea ce priveste livrarea produselor medicale dar si furnizarea, instalarea si repararea echipamentelor medicale.

Aceasta inseamna ca toate produsele livrate de noi sunt de calitate excelenta, toata capacitatea si experienta Dutchmed fiind pusa in slujba incheierii de acorduri cu clientii nostri intr-o maniera impecabila.

Varietatea mare de echipamente medicale pe care le reprezentam ne permite sa oferim clientilor nostri servicii si solutii de inalta calitate pentru toate compartimentele medicale:

  • unitati primiri - urgenta;
  • terapie intensiva;
  • bloc operator;
  • neonatologie;
  • dializa.

Suportul tehnic este asigurat de o echipa de ingineri specializati la firmele producatoare pentru toata gama de echipamente pe care le comercializam, asigurand instalarea echipamentelor la beneficiari.

Incheiem contracte de service si mentenanta la solicitarile clientilor nostrii si asiguram aprovizionarea cu piese de schimb si accesorii.

Asiguram instruirea personalului si organizam workshopuri pentru a informa in permanenta clientii nostrii despre noua tehnologie aparuta in domeniul medical.

Pentru informatii suplimentare referitoare la service Dutchmed, va rugam sa ne scrieti la adresa service@dutchmed.ro.